opc_loader

C, E, CLS, S 63(S) e-diff AMG differentieel revisie/upgrade

Artikelnr: A2053503619
(Prijs excl. btw) 661,16
800,00
Behandeling
Montage
Opties
Sper variant
Voorraad
Voorraad:
  25  items
Beschrijving

De opties voor het upgraden van het sper:

1) Revisie (Kies bij sper optie voor "OEM origineel houden")

  Aanbevolen wanneer er enkel bij rechtuit rijden een geluid uit het differentieel komt wat met de snelheid mee gaat. Sper word niet aangepast. Alle lagers, keerringen worden vervangen (Werkzaamheden gebeuren aan eigen differentieel of met uitruilen van sper differentieel)

2) Revisie (OEM sper upgrade)

  Aanbevolen wanneer er enkel bij rechtuit rijden een geluid uit het differentieel komt wat met de snelheid mee gaat. Hierbij versterken we gelijk het sper waar vaak problemen mee ontstaan voor meer zorgeloze kilometers (Werkzaamheden gebeuren aan eigen differentieel of met uitruilen van sper differentieel)

3) Installatie van een OS Giken platensper (Drexler ook beschikbaar tegen meerprijs) 

Aanbevolen wanneer het sper vervangen moet worden voor een aftermarket mechanisch sper met betere, meer stabiele performance. We hebben hierbij de auto ongeveer 3 dagen nodig (Werkzaamheden gebeuren aan eigen differentieel)

4) Revisie + installatie van een OS Giken platensper (Drexler ook beschikbaar tegen meerprijs) 

Aanbevolen wanneer het sper vervangen moet worden voor een aftermarket mechanisch sper met betere, meer stabiele performance. We kunnen hierbij waarschijnlijk een ruildifferentieel bieden waardoor de wachttijd bij montage ongeveer 3 uur is. (niet voor alle modellen mogelijk)

5) Revisie + installatie van een OS Giken TCD; 

Aanbevolen wanneer het sper vervangen moet worden voor een aftermarket sper met de beste, meest duurzame performance. We kunnen hierbij waarschijnlijk een ruildifferentieel bieden waardoor de wachttijd bij montage ongeveer 3 uur is. (niet voor alle modellen mogelijk)

E-diff bypass:

Om een mechanisch platensper te installeren in plaats van het electronisch aangestuurde sper wat soms wispelturig kan zijn, lastig te voorspellen is en over tijd speling krijgt en waar geen losse onderdelen voor beschikbaar zijn (Alleen een compleet vervangende unit van Mercedes AMG voor veel $$$$), moet de electronische aansturing wel aangepast worden anders zal deze een foutmelding geven. Met onze aanpassing is er van de buitenkant en voor de computer (incl die van de dealer etc) niets te zien of te merken, maar kan je wel al rijdend vertrouwen op de mechanische werking van je platensper.

Revisie van het AMG elektronisch aangestuurde sperdifferentieel. Betreft het vervangen van de lagers en keerringen, schoonmaken en voorzien van nieuwe laklaag.

Het differentieel dient voor deze prijs dus aangeleverd te worden door u. We hebben een ruilunit beschikbaar voor de meeste modellen, neem contact op voor details.

Montage bij ons is mogelijk. Neem contact op voor mogelijkheden aangaande vervangen van de differentieel ophang bussen, aandrijfassen of andere delen rond het differentieel.

https://hardemanmotorsport.nl/revisie/

Toepasbaar voor alle AMG HAG215 Elektronische sper differentielen. Zoals geleverd op de C63s, E63 (s) en S63

Beoordelingen ()
C, E, CLS, S 63(S) e-diff AMG differentieel revisie/upgrade heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
C, E, CLS, S 63(S) e-diff AMG differentieel revisie/upgrade


Aanbevolen artikelen:

35,00
OS-250R Volledig synthetische gear olie OS 250R is speciaal geformuleerd op basis van de hoogste...

Alternatieve artikelen:

1.268,07
QUAIFE sper differentieel. In de praktijk maakt de Quaife ATB je auto tot een snellere...
690,00
Mercedes W203 C32 AMG (Zie extra informatie voor alle passende modellen) Differentieel...
211,75
Aluminium cover voor het Mercedes C63s achterdifferentieel. Deze kunnen wel eens breken voor de...
423,50
Revisie van het W205 C63 AMG sper differentieel. Upgrades en oplossingen beschikbaar voor meer sper...
1.268,07
QUAIFE sper differentieel. In de praktijk maakt de Quaife ATB je auto tot een snellere...
750,00
Heeft u last een een zoemend/zingend geluid achterin de auto. Grote kans dat uw differentieel...
Is dit iets voor u?
29,00
Winkelwagen