opc_loader
Vibra Technics

Vibra Technics

Over ons
Bedrijfsprofiel

Het werd in de vroege jaren 1990 gerealiseerd dat er snelle en dure sportwagens werden gebouwd met redelijk ruwe motorbevestigingen en dat er weinig beschikbaar was voor de gespecialiseerde autofabrikant als het ging om een ​​ontwerp- en leveringsservice voor kleine aantallen motorbevestigingssystemen. Vibra-Technics Automotive werd oorspronkelijk opgericht om die leegte op te vullen. Vervolgens werden race- en snelle auto-mounts voor de weg ontwikkeld voor verschillende merken en dit heeft het bedrijf gegroeid tot waar we meer dan 75 specifieke producten voor hoogwaardige auto's aanbieden met nog eens 18 algemene producten die kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen van ATV's naar V8-motorvoertuigen.

Het team

Vibra-Technics Automotive technisch personeel heeft meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerp van automotive aandrijflijn- en ophangingssystemen. Deze ervaring is opgedaan bij een aantal multinationale rubberbedrijven die zich bezighouden met het ontwerp en de fabricage van chassisonderdelen die door alle grote autofabrikanten worden gebruikt.

Waarom rubber?

Vibra-Technics-producten worden hoofdzakelijk vervaardigd uit natuurlijke rubbermengsels en soms uit mengsels van synthetisch en natuurlijk rubber om specifieke eigenschappen voor specifieke toepassingen te geven. Uitgebreide ervaring en testen in allerlei omgevingsomstandigheden door autofabrikanten hebben aangetoond dat alleen natuurrubberverbindingen optimale prestaties en duurzaamheid bieden (daarom wordt het nog steeds universeel gebruikt door elke autofabrikant). Waar het rubber aan metalen componenten moet worden bevestigd, wordt dit bereikt door het rubber chemisch aan het metaal te binden tijdens het gietproces, met behulp van de nieuwste chemische lijmsystemen.

Wat zullen onze steunen voor u doen?

Onze rubber-op-metaalgebonden producten zijn specifiek ontworpen voor toepassingen met hoge prestaties waarbij een directe vervanging voor de standaardmontage vereist is, samen met een veel hoger niveau van motorregeling om hogere motorvermogens en zwaardere belasting veroorzaakt door snel rijden, het hoofd te bieden. De Fast Road-steunen bieden aanzienlijke verbeteringen in rijgedrag en handling zonder de trillingsisolatie nadelig te beïnvloeden. De circuitsteunen elimineren ook problemen met de vrije ruimte met veerpoten en uitlaatsystemen, carrosseriepanelen enz. En verbeteren de handling terwijl nog steeds trillingsisolatie wordt geboden bij hoge motortoerentallen. Motorsport versies worden niet aanbevolen voor gebruik op de weg.

We hebben een reeks ophangbussen ontwikkeld die zo zijn ontworpen dat de verandering van de geometrie van de ophanging door versnelling, rem- en bochtkrachten aanzienlijk wordt beperkt. Dit geeft verbeteringen in de auto stabiliteit en bochten "gevoel" zonder de normale veerweg te beperken. Het zijn geen harde versies van standaardonderdelen, maar een volledig opnieuw ontworpen oplossing, die verbeterde duurzaamheid en handling biedt voor zowel wegauto's als motorsport-auto's die een rubberen busophanging nodig hebben.

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
279,51
Opgewaardeerde montage directe vervanging voor de versnellingsbakzijde. Vermindert beweging in alle...
279,51
Directe vervanging voor originele montage - inclusief montage voor emissiecanistor. Vermindert...
64,13
Stijve versie van de OEM-steun. Geeft verbeterde duurzaamheid en motorstabiliteit, maar ten koste...
135,52
MINI BMW MINI Cooper S R53 (12 / 03-07 / 06)Motor stabilisator stangPast op alle Getrag...
246,84
MINI BMW MINI Cooper S R53 (12 / 03-07 / 06)MIN910M - Motorsteun links...
220,22
MINI BMW MINI Cooper S R53 (12 / 03-07 / 06)MIN906M - Motorsteun rechtsDe rechter motorsteun is...
287,98
Vervangt de originele steun of vloeistof gevulde bevestiging door een faalveilige bevestiging die...
121,00
Deze bevestiging is een directe vervanging voor het OE Ford-onderdeel van de Ford Sierra Cosworth...
146,41
De originele motorsteunen zijn ontworpen om een zachte, comfortabele rit te geven in toepassingen...
234,74
De originele BMW versnellingsbaksteunen laten aanzienlijke bewegingen toe en zijn niet geschikt...
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Is dit iets voor u?
21,18
Winkelwagen